MetallicGR

Συνεργασία Xiaomi - Microsoft για Windows Phone 10 στο Mi 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνεργασία Xiaomi - Microsoft για Windows 10 στο Mi 4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39279.jpg[/NEWS_IMG] Το γνωστό smartphone Mi 4 της Κινέζικης εταιρείας Xiaomi θα μπορεί να τρέξει την Windows 10 Technical Preview έχοντας και επίσημα την υποστήριξη της Microsoft.

Τα Windows Phone 10 TP έρχονται στη δημοφιλή συσκευή Mi 4 της Xiaomi, καθώς σε ανακοίνωσή που πραγματοποίησε η Microsoft στην Κίνα, θα διαθέσει την προ-έκδοση του λειτουργικού της για enthusiasts και developers. Αν και δεν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποίησε την εγκατάσταση, σημείωσε ότι αναζητά feedback από τους χρήστες, σχετικά με βελτιώσεις και προσθήκες στην mobile έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Σύμφωνα με το TechCrunch, οι καταναλωτές της Κίνας είναι πιο "επιρρεπής" στην παραμετροποίηση των φορητών συσκευών του με νέες ROMs, οπότε η ανακοίνωση σε αυτό το σημείο θεωρείται στρατηγικής σημασίας. Φυσικά, η διάθεση της Technical Preview στο Mi 4 είναι μόνο η αρχή, κυρίως λόγω της μεγάλης κοινότητας, αφού γνώστες της βιομηχανίας θέλουν τον κολοσσό του Redmond να επεκτείνεται και σε άλλες συσκευές με τον καιρό.

[img_alt=Συνεργασία Xiaomi - Microsoft για Windows 10 στο Mi 4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43604.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now