MetallicGR

SSDs στα 10TB θα γίνουν πράξη από τις Micron/Intel

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SSDs στα 10TB θα γίνουν πράξη από τις Micron/Intel]http://www.hwbox.gr/images/news_images/micron.jpg[/NEWS_IMG] Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται σε μια νέα τεχνολογία 3D NAND που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της αποθήκευσης.

Το "next big thing" στον χώρο της αποθήκευσης αναμένεται από τις Micron και Intel καθώς οι δύο εταιρείες ανέπτυξαν μια τεχνολογία η βασίζεται στο stacking των Flash Chips, ενώ έχουν μεγαλύτερο όγκο σε σχέση με τα τωρινά. Αυτή η τεχνική επιτρέπει στους SSDs να φέρουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο ο οποίος λέγεται πως θα ξεπεράσει τα 3.5TB, ενώ ακόμα και τα 10TB που εμφανίζονται τώρα σε συγκεκριμένους HDDs, δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Ο VP of Memory Technology and Solutions της Micron, Brian Shirley, δήλωσε ότι αυτή η 3D NAND τεχνολογία θα δημιουργήσει τις βάσεις που χρειάζονται για να μεταβάλλουν την υπάρχουσα αγορά των Flash, αφού το κόστος θα είναι χαμηλότερο, ενώ το efficiency θα αυξηθεί. Οι πρώτες συσκευές θα έρθουν στην αγορά το δεύτερο μισό του 2015 και αφορούν κυρίως M.2 PCIe και 2.5-inch SATA drives.

[img_alt=SSDs στα 10TB θα γίνουν πράξη από τις Micron/Intel]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43760.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now