MetallicGR

Διορθώθηκε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του HTC One M9

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διορθώθηκε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του HTC One M9]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πηγές, αλλά και με την νέα θερμική εικόνα που εμφανίστηκε και το OTA Update που κατέφθασε σε ορισμένες συσκευές, το One M9 λειτουργεί τώρα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Το site tweakers.net το οποίο είχε δημοσιεύσει μια θερμική φωτογραφία, όπου εμφάνιζε το One M9 της HTC, ανάμεσα σε άλλες μάρκες, να τρέχει στους 55 βαθμούς Κελσίου, δηλώνοντας καθαρά θέμα με την θερμοκρασία των υποσυστημάτων στο εσωτερικό του. Τώρα το ίδιο site δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία στην οποία το εν λόγω smartphone έχει θερμοκρασία περίπου 9 με 10 βαθμούς κάτω.

Για τη μείωση λέγεται ότι οφείλεται το πρόσφατο update της HTC στο changelog του οποίου αναφερόταν το "thermal improvements and camera improvements". Σημειώνεται ότι η παραπάνω θερμοκρασία των 41.7 βαθμών Κελσίου επιτεύχθηκε με το κινητό σε κατάσταση φόρτισης. Τέλος, αν και η μείωση είναι ευπρόσδεκτη, ενδέχεται να έχει αρνητική επίπτωση στις τελικές επιδόσεις του smartphone, με την προσθήκη thermal throttling στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810.

[img_alt=Διορθώθηκε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του HTC One M9]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43761.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

εγκυηση

Kαι έγχυση μην σου πω! Μλκ με τρομάζει αυτό το σενάριο..δεν θα ξέρω τι να πάρω..και θα πρέπει να πουλήσω το note σε τιμές happy medium μεταχειρισμένο δλδ 40 ευρώ το πολύ! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now