Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληθώρα νέων All in One παρουσιάζει η MSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi33.jpg[/NEWS_IMG] Η MSI αποκαλύπτει τρεις νέους All in One υπολογιστές οι οποίοι μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Τα νέα AIO gaming συστήματα που ανακοίνωσε η γνωστή κατασκευάστρια μητρικών και καρτών γραφικών MSI, εξοπλίζονται με ισχυρές GPUs όπως τις NVIDIA GeForce GTX960M καθώς και GTX970M. Τα MSI AG270 3K, MSI Gaming 24GE IPS και MSI Gaming 24GE 4K εφοδιάζονται με μερικά αξιόλογα gaming χαρακτηριστικά που ο μόνος σκοπός τους είναι να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία κατά το παιχνίδι.

Όπως κάθε gaming σύστημα που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτά της MSI, έρχονται με Nahimic Audio Enhancer για ποιοτικό ήχο, μεγάλες οθόνες 24 και 27 ιντσών με ανάλυση έως 3K (2560x1440) καθώς και ισχυρούς Intel Core i7 επεξεργαστές, Killer Game Networking, Headset Master Technology, λειτουργία Super RAID, ενώ κάθε AIO συνοδεύεται και από μια 6μηνη premium άδεια χρήσης του XSplit Gamecaster για streaming gaming περιεχομένου. Τα πλήρη specs των νέων υπολογιστών της MSI μπορείτε να τα δείτε στην δεύτερη φωτογραφία του άρθρου.

[img_alt=Πληθώρα νέων All in One παρουσιάζει η MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43716.png[/img_alt]

[img_alt=Πληθώρα νέων All in One παρουσιάζει η MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43809.png[/img_alt]

MSI Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Οκ το ερωτημα τοτε ειναι ....ποσα απο τα 6 παιζουν??:witless:

:hehe: Όλα! Επίσης αυτές οι κάρτες έχουν περιορισμένο bandwidth σε σχέση με τις desktop, οπότε για να μη "μιλάνε" συνέχεια με το κεντρικό σύστημα, φορτώνονται με πολλά GBytes.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now