MetallicGR

OEM εγκαθιστά AIO υδροψύξεις σε GTX TITAN X κάρτες γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OEM εγκαθιστά AIO υδροψύξεις στην GTX TITAN X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35422.jpg[/NEWS_IMG] Ο Γιαπωνέζικος OEM gaming PC builder Sycom τοποθετεί σε συστήματα με GTX TITAN X κάρτες γραφικών, AIO κύκλωμα υδρόψυξης.

Ο OEM που κατασκευάζει Gaming συστήματα, θεώρησε πως θα ήταν καλό να παραμετροποιήσει τις GTX TITAN X κάρτες γραφικών για να μειώσει το throttling που προκαλείται από το NVTTM cooler της NVIDIA. Ως γνωστόν, η "πράσινη" δεν επιτρέπει σε τρίτους κατασκευαστές να τοποθετήσουν custom coolers στις κάρτες της σειράς TITAN κάτι που αποτελούσε για πολλούς πρόβλημα, καθώς θα έπρεπε να αγοράσουν εκτός από την πανάκριβη κάρτα, και ένα σύστημα ψύξης, ή waterblock για να την εγκαταστήσουν στο σύστημά τους.

Το σύστημα φαίνεται να είναι της Asetek με ανεμιστήρα 120mm της Noctua και λαστιχένιες σωληνώσεις όπως και στην περίπτωση της Radeon R9 295X2. Παράλληλα εκτός από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, σημαντική βελτίωση θα υπάρχει και στον θόρυβο, αφού ο blower ανεμιστήρας στο reference σύστημα ψύξης δε θα είναι το ίδιο θορυβώδης.

[img_alt=OEM εγκαθιστά AIO υδροψύξεις στην GTX TITAN X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43824.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now