MetallicGR

Δωρεάν αυτοκίνητα κάθε μήνα στο Project CARS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δωρεάν αυτοκίνητα κάθε μήνα στο Project CARS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing3.jpg[/NEWS_IMG] Κανείς δεν είναι βέβαιος πότε θα κυκλοφορήσει το Project Cars μιας και οι αναβολές διαδέχονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το racer της Slightly Mad πρόκειται να λανσαριστεί στα μέσα Μαΐου για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για Wii U και SteamOS. Σε μια προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι και να περιορίσει τα παράπονα όλων αυτών που αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι κάθε μήνα θα προσθέτει στο Project Cars νέα αυτοκίνητα, δίχως κανένα κόστος για τους gamers.

Το πρώτο από αυτά θα είναι το Lykan Hypersport ένα futuristic supercar που παράγεται στη Μέση Ανατολή και θα εμφανιστεί πρώτα στην ταινία Furious 7, η προβολή της οποίας θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

[img_alt=Δωρεάν αυτοκίνητα κάθε μήνα στο Project CARS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43850.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/_26enE7Qa6o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now