MetallicGR

Επετειακή GeForce GTX 980 Matrix προετοιμάζει η ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επετειακή GeForce GTX 980 Matrix προετοιμάζει η ASUS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Η επετειακή, Gold Edition έκδοση της Matrix GTX 980 βρίσκεται προ των πυλών σύμφωνα με post της εταιρείας στο Facebook και θα τοποθετείται ένα σκαλί πάνω σε επιδόσεις από την "απλή" Matrix.

Η νέα υλοποίηση θα έρθει στην αγορά καθώς η εταιρεία κλείνει επίσημα 20 χρόνια στον τομέα των γραφικών και του Gaming κάτι που επισήμανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook πριν από λίγες εβδομάδες. Ο γόνος αυτής της επετείου είναι η επερχόμενη Gold Edition GTX 980 Matrix η οποία θα εξοπλίζεται με τον γνωστό GM204 πυρήνα της NVIDIA, όμως θα εφοδιάζεται με πολύ υψηλότερα clocks από την "απλή" Matrix που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μάλιστα, σε post/teaser της στο Facebook καλεί τους fans της να μαντέψουν: "Πόσο γρήγορη πιστεύετε ότι θα είναι η νέα GTX 980 μας;" ή "Μαντέψτε τους χρονισμούς!". Το VideoCardz ανάρτησε και μια φανταστική φωτογραφία η οποία ταιριάζει με το "χρυσό" της ανακοίνωσης και μπορείτε να τη δείτε στη συνέχεια.

[img_alt=Επετειακή GeForce GTX 980 Matrix προετοιμάζει η ASUS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43856.png[/img_alt]

[img_alt=Επετειακή GeForce GTX 980 Matrix προετοιμάζει η ASUS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43855.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλα ενταξει...αν κρινω απο την 980 matrix την απλη στην τιμη που εχει 750 ευρω..ΑΥΤΗ θα φτανει τα 850..Δεν παω να παρω TITAN-X καλυτερα η καμια R9 295x2 στα 780 ευρω απο ΕΛΛΑΔΑ κιολας!Ασε μας ρε ASUS!

-Auto merging posts-

Εγω θα ελεγα τρεμε Inno 3d ichill gtx 980 herculez x4 air boss ultra :barbershop_quartet_ αλλα και παλι με τιποτα δεν θα την φτανει η asus,και δεν βαζω την DHS Edition που boostarei στα 1550mhz πυρινα και 1820(μαμα!!!)και ακουμπαει κυριολεκτικα την titan X..me overclock!(της 970 sli stock της παταει)

Edited by Astalavista
Double post
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now