MetallicGR

Νέα διαρροή φωτογραφιών του HTC One M9 Plus

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φωτογραφίες του HTC One M9 Plus διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Η επερχόμενη high end συσκευή της HTC αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και μετά τα πιθανά specs του, έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες του smartphone.

Το Upleaks δημοσίευσε μια φωτογραφία του επερχόμενου smartphone One M9 Plus της HTC που αναμένεται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου. Στη παρακάτω φωτογραφία εντοπίζουμε δύο κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως είχε και το παλαιότερο One M8. Το smartphone θα είναι σαφώς μεγαλύτερο από το M9 (5.2 ίντσες σε αντίθεση με τις 5 ίντσες του M9), όμως θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις λόγω του MediaTek MT6795T επεξεργαστή.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν chip γραφικών PowerVR G6200, ανάλυση οθόνης (5.2") 2560x1440 pixel, 3GB RAM. Περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του και εικόνες από το AnTuTu δείτε εδώ.

[img_alt=Φωτογραφίες του HTC One M9 Plus διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43964.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now