MetallicGR

Η NVIDIA GeForce GTX 980 Ti θα έρθει μετά το καλοκαίρι

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA GeForce GTX 980 Ti θα έρθει μετά το καλοκαίρι]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με το σημερινό "ToyPowerUp" η επερχόμενη κάρτα της NVIDIA θα ανακοινωθεί μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Με την 390X της AMD να έρχεται την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου αρχικά στην Computex (όπου το HwBox θα καλύψει όπως κάθε χρόνο την έκθεση) η NVIDIA φαίνεται να αισθάνεται άβολα, ειδικά στο τιμολογιακό κενό που χωρίζει την TITAN X από την GTX 980. Η νέα TITAN της πράσινης μπορεί να διαθέτει αρκετή μνήμη που φτάνει τα 12GB, όμως η πολύ μεγάλη τιμή είναι ανασταλτικός παράγοντας για την απόκτηση ακόμα και από hardcore χρήστες. Η GTX 980 Ti θα έρθει για να καλύψει το κενό της προαναφερθείσας κάρτας με την αμέσως κατώτερη GTX 980, αφού ο GM200 πυρήνας της Ti έκδοσης θα έχει απλώς τη μισή μνήμη από την TITAN X διατηρώντας αναλλοίωτα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πυρήνα.

[img_alt=Η NVIDIA GeForce GTX 980 Ti θα έρθει μετά το καλοκαίρι]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43965.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now