MetallicGR

DIY: Buzzing Mouse Prank

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture34931.jpg[/NEWS_IMG] Η πιο εύκολη φάρσα που μπορείτε να κάνετε σε έναν geeky φίλο σας, ο οποίος θα ψάξει έντρομος να δει γιατί δεν λειτουργεί το mouse του.

Η πρωταπριλιά έφτασε και ήρθε η ώρα να τρομάξετε έναν φίλο σας και στη συνέχεια να ξεκαθαριστείτε στα γέλια. Αυτό που θα χρειαστούμε είναι (εκτός από το "θύμα") ένα ποντίκι (στο συγκεκριμένο χρησιμοποιούμε ένα Apple magic mouse) μερικά καλώδια, ένα κολλητήρι, ένα μικρό μοτέρ 3V και θερμή κόλλα. Το ποντίκι δε χρειάζεται να λειτουργεί, καθώς εάν το παρακάτω γίνει σε λειτουργικό mouse ενδέχεται να μη ξαναδουλέψει! Επίσης προτείνουμε το ποντίκι να λειτουργεί με κάποιου είδους μπαταρίες και όχι με τη USB για να αποφύγουμε πιθανό βραχυκύκλωμα με τον υπολογιστή!!

Βήμα 1. Αρχικά θα πρέπει να ξεβιδώσουμε από το κάτω μέρος του mouse για να αποκαλυφθεί το εσωτερικό του. Στα περισσότερα ποντίκια της αγοράς η διαδικασία είναι ίδια και συνήθως υπάρχουν 1 ή 2 βίδες που συγκρατούν το κάτω τμήμα.

[img_alt=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43976.png[/img_alt]

Βήμα 2. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρούμε τα traces του αριστερού κλικ επάνω στη πλακέτα του ποντικιού. Τα traces βρίσκονται στην κάτω πλευρά του pcb και συνήθως προϋποθέτει να έχει αφαιρέσει τη κεντρική πλακέτα από το mouse από μερικές ακόμα βίδες.

[img_alt=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43977.png[/img_alt]

Βήμα 3. Στα traces κολλάμε το συν και το πλην του μοτέρ και κάνουμε μια δοκιμή. Όπως είπαμε και στην αρχή, συνιστάται η χρήση ενός mouse με μπαταρίες για μεγαλύτερη προστασία του υπολογιστή μας. Τέλος, βάζουμε το θύμα να πατήσει το αριστερό κλικ του ποντικιού! Happy April Fools' Day!

[img_alt=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43978.png[/img_alt]

[img_alt=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43979.png[/img_alt]

[img_alt=DIY: Buzzing Mouse Prank]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43980.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now