MetallicGR

Η Acer αποκαλύπτει ένα από τα πρώτα Chromebases με Tegra K1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Acer αποκαλύπτει ένα από τα πρώτα Chromebases με Tegra K1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων με το Chrome OS ακούει στο όνομα Chromebase και έρχεται από την αναγνωρισμένη Acer.

Η Acer θέλοντας να διαδώσει την χρήση του Chrome OS της Google σε περισσότερες πλατφόρμες λανσάρει το πρώτο Chromebase της αγοράς με οθόνη αφής. Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε αυτό το form factor με Chrome OS ήταν η LG, όμως η Acer προχωρά ένα βήμα παραπέρα και προσθέτει οθόνη αφής για tablet like εμπειρία. Το All in One desktop σύστημα έχει οθόνη 21.5 ιντσών ανάλυσης 1080p και τρέχει χάρη στο NVIDIA Tegra K1 τετραπύρηνο επεξεργαστή. Θα διαθέτει θύρες USB 2.0 καθώς και USB 3.0 για τη σύνδεση περιφερειακών, ενώ δε θα λείπει η συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi.

Στα λοιπά περιφερειακά, το Chromebase έρχεται με HD webcam για χρήση με το Google Hangouts. Τέλος, το εν λόγω σύστημα αναμένεται μέσα στο Q2 του τρέχοντος έτους.

[img_alt=Η Acer αποκαλύπτει ένα από τα πρώτα Chromebases με Tegra K1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44004.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now