MetallicGR

KitGuru: Ο τελευταίος OCZ ARC 100 άντεξε μέχρι τα 695,5TB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=KitGuru: Ο τελευταίος OCZ ARC 100 άντεξε μέχρι τα 695,5TB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ocz2.jpg[/NEWS_IMG] Το τεστ αντοχής του KitGuru ολοκληρώνεται καθώς ο τελευταίο ARC 100 που απέμεινε, "τερμάτισε" στα 695.5TB συνολικών εγγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η διαφορά που το κάθε drive "έφευγε από τη ζωή" ήταν μεγάλος, όμως απείχε αρκετά από την εκτιμώμενη τιμή της OCZ Storage Solutions. Τα drives έρχονται με τον ελεγκτή Barefoot 3 M10 της OCZ καθώς και με NAND Flash της Toshiba δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό "πακέτο" επιδόσεων για τις καθημερινές και όχι μόνο εργασίες. Ο πρώτος SSD χάλασε στα 321,6TB, με τον δεύτερο να ακολουθεί στα 352.7 TB, ενώ ο τρίτος βρισκόταν σχετικά κοντά, στα 383.8 TB. Το Drive νούμερο 4, εγκατέλειψε τη μάχη στα 424,4 TB συνολικών εγγραφών, αφήνοντας τον τελευταίο να ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του στα 695.5 TB.

[img_alt=KitGuru: Ο τελευταίος OCZ ARC 100 άντεξε μέχρι τα 695,5TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44008.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να θα ψοφήσει στα 695.5TB ή στα 595.5TB, ούτως η άλλως αυτά τα νούμερα είναι βαρβάτα.

Το θέμα είναι να βγάλει έγκαιρα κανένα smart warning πριν το τετέλεσται, να πάρεις τα backup σου...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ!

Για αυτό έχεις μόνιμα το hard disk sentinel να ανοίγει με τα windows ώστε να τσεκάρεις κάθε μέρα την υγεία όλων των δίσκων πριν πάθεις την ζημιά..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now