MetallicGR

Τρέξτε Android apps στο PC με τη νέα εφαρμογή της Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τρέξτε Android apps στο PC με τη νέα εφαρμογή της Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Τρέξτε εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας, μέσα από τον Chrome browser μέσω του προγράμματος ARC Welder της Google.

To ARC Welder είναι ένα runtime (App Runtime for Chrome) το οποίο βρίσκεται ακόμα σε beta φάση και στην ουσία επιτρέπει την εκτέλεση Android εφαρμογών από το PC, ενώ το σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι λειτουργεί σε κάθε πλατφόρμα, ή εν ολίγοις, όπου μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον Google Chrome browser. Το ARC βασίζεται στο Android 4.4 και μπορεί να τρέξει κάθε .apk εφαρμογή για το εν λόγω λειτουργικό σύστημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Google.

Οι λόγοι που έκαναν τη Google να προχωρήσει στη δημοσίευση αυτού του project δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως το εν λόγω concept μπορεί να βοηθήσει τους developers όπου θέλουν να δοκιμάσουν μια εφαρμογή πριν την "στείλουν" στο Play Store, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει ένα κοινό οικοσύστημα που θα βασίζεται στο Android.

[img_alt=Τρέξτε Android apps στο PC με τη νέα εφαρμογή της Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44030.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now