MetallicGR

Η Sony αγοράζει την OnLive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Sony αγοράζει την OnLive]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sony1.jpg[/NEWS_IMG] Αποφασισμένη να δείξει τα δόντια της στο cloud gaming δείχνει η Sony μετά την κίνηση εξαγοράς της OnLive.

Αυτή η κίνηση σημαίνει πως η ίδια η υπηρεσία θα πάψει να λειτουργεί στις 30 Απριλίου με όλους τους λογαριασμούς χρηστών να απενεργοποιούνται και να διαγράφονται μετά από αυτή την ημερομηνία. Θα υπάρξει κάποιο πλάνο επιστροφής χρημάτων σε χρήστες της υπηρεσίας αν και οι επόμενες κινήσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μιας και κάποιοι λένε πως όσοι έκαναν εγγραφή στην υπηρεσία μετά την 1η Φεβρουαρίου 2015 θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, άλλοι αλλάζουν αυτή την ημερομηνία για τις 28 Μαρτίου, άλλοι για τις 20 του ίδιου μήνα, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο όσους αγόρασαν την αντίστοιχη κονσόλα που κυκλοφόρησε για την υπηρεσίας. Μέχρι το τέλος του μήνα πάντως όλοι οι τίτλοι και υπηρεσίες του OnLive είναι δωρεάν για όλους.

Τα assets και οι πατέντες της OnLive θα περάσουν στα χέρια της Sony Computer Entertainment αν και δεν γίνεται συγκεκριμένος λόγος για το ποια είναι αυτά. Το Onlive ξεκίνησε τη ζωή του ως cloud gaming service το 2010 και ποτέ δεν έφτασε την επιτυχία που φιλοδοξούσε. Ήδη το 2012 υπήρξαν απολύσεις και αίτηση για πτώχευση, κάτι που οδήγησε στην εξαγορά της OnLive από την εταιρία OL2 Inc. Πλέον όμως όλα είναι στα χέρια της Sony. Να δούμε πως θα τα αξιοποιήσει.

[img_alt=Η Sony αγοράζει την OnLive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44033.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now