MetallicGR

Νέος Display Driver από την NVIDIA - GeForce 350.05

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέος Display Driver από την NVIDIA - GeForce 350.05]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η NVIDIA έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά, λανσάρει νέο driver που διορθώνει μερικά προβλήματα στους 349.88.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές, το παιχνίδι Battlefield: Hardline επέστρεφε ένα μήνυμα λάθους σχετικά με το DirectX, ενώ διορθώνεται και ένα πρόβλημα κρασαρίσματος στο παιχνίδι Dragon Age: Inquisition. Ταυτόχρονα, η NVIDIA φαίνεται να δοκιμάζει το OpenCL 1.2 ώστε να το φέρει πιθανότατα τη στιγμή που θα έρθουν και τα Windows 10 στην αγορά. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι "χθες", η NVIDIA ήταν κάθετη πως δε θα υποστήριζε το εν λόγω πρότυπο, και προέτρεπε τους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν το CUDA το οποίο βρίσκεται στην έκδοσή του.

[img_alt=Νέος Display Driver από την NVIDIA - GeForce 350.05]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44060.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Όχι ρε, να παίξεις Battlefield!

Το έχω παρατήσει στην 7η πίστα.. και έχω παίξει μέχρι τώρα 41 ώρες total war..όταν τελειώσω με το attila θα ασχοληθώ ξανά με το πίου πίου.. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now