MetallicGR

Η Microsoft αποκάλυψε νέο Kinect Adapter για Windows

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft αποκάλυψε νέο Kinect Adapter για Windows]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft θέλοντας να ενοποιήσει τα μοντέλα του Kinect για Xbox One και PC, ανακοίνωσε ότι η έκδοση του περιφερειακού για το new-gen οικιακό σύστημα θα περιλαμβάνει (προαιρετικά) έναν Windows adapter.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «υπάρχει μία άνευ προηγουμένου ζήτηση από την κοινότητα των προγραμματιστών για το Kinect και υπήρχε μια δυσκολία στο να ικανοποιήσουμε ορισμένες αγορές. Ως εκ τούτου, η Microsoft κατάλαβε πως η απλούστερη λύση ήταν το να υπάρχει μόνο μία έκδοση (Kinect)». Έτσι λοιπόν, το Kinect Adapter επιτρέπει την σύνδεση του “Kinect for Xbox One sensor” σε tablets και υπολογιστές με Windows 8.0 και Windows 8.1.

Ο νέος Kinect Adapter για Windows διατίθεται ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft έναντι $49.99. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Kinect for Windows v2 sensor, ακόμη και αν δεν θα διατίθεται πλέον στην αγορά.

[img_alt=Η Microsoft αποκάλυψε νέο Kinect Adapter για Windows]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44065.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now