MetallicGR

Windows 10 Build 10051: Ένα βήμα πιο κοντά στη τελική έκδοση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Windows 10 Build 10051: Ένα βήμα πιο κοντά στη τελική έκδοση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Μια νέα έκδοση των επερχόμενων Windows 10 διαρρέει στο διαδίκτυο με το WinBeta να παρουσιάζει ένα γρήγορο walkthrough.

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Build 10049 στο κοινό των Insiders της Microsoft, μια ακόμα προ-έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 διαρρέει και εμφανίζεται σε βίντεο του WinBeta.org το οποίο παρουσιάζει ένα σύντομο walkthrough των αλλαγών. Συγκεκριμένα, εντοπίζονται διάφορες αλλαγές στην παραμετροποίηση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Mail) αλλά και του Ημερολογίου (Calendar). Τέλος, η εν λόγω έκδοση έχει ήδη αναρτηθεί σε μερικά websites στο διαδίκτυο, όμως αξίζει να περιμένουμε λίγες μέρες (ή ώρες) μέχρι η Microsoft να τη διαθέσει και επίσημα στο κοινό.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι έχω διαβάσει και η 10049 έχει τα θεματάκια της. Με αυτό το σκεπτικό ελπίζω να μην είναι όντως πολύ κοντά στην τελευταία γιατί με βλέπω να περιμένω τα 10.1...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now