Recommended Posts

[NEWS_IMG=OxygenOS 1.0 για το OnePlus One]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Σε συνεργασία με τη Cyanogen, το OnePlus One θα λάβει μια custom ROM με Android 5.0.2.

Το γνωστό smartphone OnePlus One θα δεχθεί την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 5 μέσω της νέας ROM που θα φέρει το όνομα OxygenOS και βρίσκεται ήδη στην έκδοση 1.0. Το λειτουργικό, έχει εξελιγμένη υποστήριξη για gestures, ενώ η παραμετροποίηση του UI είναι παιχνιδάκι και φτάνει ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία του. Το OxygenOS 1.0 είναι ήδη διαθέσιμο και για να το χρησιμοποιήσετε, αρκεί να έχετε root-άρει το smartphone και να κατεβάσετε το αρχείο των 732MB της εγκατάστασης το οποίο το εγκαθίσταται από το recovery της συσκευής, όπως κάθε άλλη ROM. Έπειτα μπορείτε να δέχεστε κανονικά OTA updates του Oxygen OS.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως θα βάλω τη CM12s που βγαίνει σε 2 ημέρες κι αν έχω σοβαρά θέματα, θα δοκιμάσω την Oxygen. Μακάρι να είχε σωστό backup, όπως το iOS και να μπορούσα να πειραματιστώ περισσότερο χωρίς να μου βγαίνει η Παναγία να τα στήνω όλα από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now