MetallicGR

Αποκτήστε από σήμερα το pre-load για το Grand Theft Auto 5

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αποκτήστε από σήμερα το pre-load για το Grand Theft Auto 5]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε η Rockstar, όλοι όσοι έχουν προπαραγγείλει την έκδοση του Grand Theft Auto 5 για PC, είτε μέσω του Rockstar Warehouse, είτε μέσω Steam θα έχουν από τις 7 Απριλίου, τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το downloading των αρχείων του παιχνιδιού.

Η ακριβής ώρα που θα διατεθούν online τα αρχεία δεν έχει ακόμα καθοριστεί, όμως σύμφωνα με το Rockstar όταν αυτό πραγματοποιηθεί θα υπάρξει από πλευράς της νέα ενημέρωση. Ακόμα, το ακριβές μέγεθος του GTA 5 δεν έχει γνωστοποιηθεί, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη τις πληροφορίες που αναφέρονται στην σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, όλοι θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν διαθέσιμα 65GB στον σκληρό τους δίσκο.

Βεβαίως, οι χωρητικότητες που αναφέρονται στο Steam, ναι μεν είναι πάντα λίγο μεγαλύτερες, όμως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η έκδοση του Grand Theft Auto 5 για PC έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα στις 14 Απριλίου.

[img_alt=Αποκτήστε από σήμερα το pre-load για το Grand Theft Auto 5]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44285.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τώρα που ήρθε δεν έχω ούτε σύστημα ούτε χρόνο lol. Αλλά τόσο καιρό που περίμενα, ας περιμένω μέχρι Σεπτέμβρη :hehe: Θα πάω στον Χριστόφορο που το έχει τερματίσει ήδη δύο φορές στο PS3 τόσο καιρό που έχει βγει στις κονσόλες, και θα του πω "ΝΑ ΡΕ, ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΩ" :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now