MetallicGR

Ελέγξτε κάθε πτυχή του PC με το NZXT CAM 2.0

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ελέγξτε κάθε πτυχή του PC με το NZXT CAM 2.0]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nzxt.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο software της NZXT επιτρέπει την παρακολούθηση διάφορων πτυχών του συστήματος από ένα καθαρό και κατανοητό interface.

Το CAM 2.0 παρουσιάζει λεπτομέρειες για το σύστημα όπως θερμοκρασίες, τάσεις καθώς και χρονισμούς των υποσυστημάτων, ενώ μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στους δίσκους μας αλλά και στα specs τόσο του επεξεργαστή όσο και της κάρτας γραφικών στο ευανάγνωστο interface του. Παράλληλα οι θερμοκρασίες μπορούν να εμφανιστούν και in game, μέσω του OSD (On Screen Deisplay) δείχνοντας και τις απαραίτητες πληροφορίες για το hardware όσο παίζετε.

Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με iOS και Android συστήματα για να προβάλλει στατιστικά στις οθόνες των φορητών συσκευών σας. Τέλος, το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο.

[img_alt=Ελέγξτε κάθε πτυχή του PC με το NZXT CAM 2.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44288.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι το δοκίμασα εντάξει πολύ ωραίο Interface χρειάζεται λίγα περισότερα....κλικ ...για να δείς πληροφορίες εκτός των Βασικών και έχει μέλλον.

Εγώ το έβαλα γιατί αναμένω το

NZXT AC-GRIDP-M1 GRID+ DIGITAL FAN CONTROLLER

και χρειάζεται για να ρυθμίζω τούς ανεμιστήρες μου ! :unconscious:

NZXT GRID+ Fan Controller - Video Dailymotion

Και το In Game Overlay που έχει πάρα πολύ καλό...ελαφρύτερο απο κάτι Fraps κτλπ. Και με βοήθησε πολύ σε 2-3 Game στο να αλλάξω ρυθμίσεις Γραφικών και να πάρω Ιδανικα Fps χωρίς να δουλεύι Full η κάρτα γραφικών μια και βλέπεις Frame ,άμεση αλλαγή όταν αλλάζεις ρυθμίσεις φόρτο εργασίας CPU και GPU ταυτόχρονα και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Εάν όμως το κλείσεις και το ξανα ανόιξεις με shift+O σε παιχνίδι ποου το δοκίμασα (δεν ξέρω εάν το κάνει σε όλα τα Game ) μου κολούσε το Game .

Αλλά ακόμα BETA είναι οπότε Οκ.

Edited by Hellfire
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now