Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επισημοποιείται το HTC One M9 Plus]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Η HTC δε χάνει χρόνο και αποκαλύπτει ακόμη ένα smartphone το οποίο τοποθετεί ακριβώς κάτω από το One M9 από άποψη επιδόσεων.

Η νέα συσκευή της HTC προσθέτει το χαρακτηριστικό "Plus" στο τέλος του One M9 και αναφέρεται φυσικά στην οθόνη του, η οποία είναι κατά 0.2 ίντσες μεγαλύτερη σε διάμετρο από το απλό M9, ενώ και η ανάλυση έχει αυξηθεί στα 2560x1440 pixels. Στη καρδιά του βρίσκουμε τον MediaTek MT6795T επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz, ενώ διαθέτει 8 πυρήνες επεξεργασίας. Παράλληλα συνοδεύεται από μνήμη 3GB RAM καθώς και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ τις φωτογραφίες τις καλύπτει μια κάμερα 20MP στο πίσω μέρος καθώς και μια UltraPixel στην πρόσοψη.

ΟΙ συνολικές διαστάσεις του smartphone ανέρχονται σε 151x72x9.6mm με το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλέξει η HTC να είναι το Android 5.0 Lollipop με HTC 'China Sense' UI. Το One M9 Plus κατασκευάζεται με την ίδια σχεδίαση της εταιρείας, με το ενιαίο μεταλλικό σώμα, ενώ θα διατίθεται σε τρία χρώματα, Ασημί-Χρυσό, Χρυσό και Γκρίζο. Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο αρχικά από την αγορά της Κίνας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως θα έρθει και παρόμοια έκδοση με τον Snapdragon 810 της Qualcomm.

[img_alt=Επισημοποιείται το HTC One M9 Plus]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44307.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλά αντί να το βελτιώσουν κατάφεραν να το χαλασουν περισσότερο...

Έεετσι, κρατήστε την βλακια μαύρη γραμμή με το logo και βάλτε και το fingerprint scanner πάνω στο ένα ηχείο...

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now