MetallicGR

Concept εικόνα Z170 μητρικής εμφανίζεται από την Colorful

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Concept εικόνα Z170 μητρικής εμφανίζεται από την Colorful]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35420.jpg[/NEWS_IMG] Με τους Skylake επεξεργαστές στα 14nm της Intel να πλησιάζουν γοργά στην επίσημη παρουσίασή τους, οι πρώτες 100 Series μητρικές που θα τους υποστηρίξουν αρχίζουν και εμφανίζονται.

Η Colorful αποκάλυψε μέσα από concept render της, τη νέα iGame Z170 μητρική με το LGA 1151 Socket που θα στεγάζει τους επερχόμενους performance επεξεργαστές της Intel και αρχιτεκτονικής Skylake. Η μητρική φέρει τέσσερα DDR4 DIMM Slots για συνολικά 64GB RAM δύο καναλιών. Η σχεδίαση της πλησιάζει αρκετά αυτή της ASUS με μεγάλο κομμάτι της να καλύπτεται από thermal armor, κάτι που βρίσκουμε σε high end υλοποιήσεις της πρώτης.

Επίσης, θα υπάρχει υποστήριξη για USB 3.1 και M.2 υποδοχών, ενώ η συγκεκριμένη εξοπλίζεται επίσης και με τρεις PCI-Express 3.0 x16 και τρεις PCI-Express 3.0 x1 αλλά και δύο SATA Express. Το σύστημα τροφοδοσίας ανέρχεται στις 16 φάσεις, με υποδοχές για εγκατάσταση υδρόψυξης, ενώ στα δεξιά των μνημών διακρίνονται controls για το κλείσιμο και το άνοιγμα του συστήματος.

[img_alt=Concept εικόνα Z170 μητρικής εμφανίζεται από την Colorful]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44331.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα διαφορετικά socket, αλλά την αγαπάμε την Intel και εννοείται ότι θα τα τιμήσω :D

Ελπίζω μόνο να μην χρειάζεται άλλες τρύπες το holddown/backplate για να μπει γρήγορα στο SS :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now