MetallicGR

Ανακοινώθηκαν δύο expansions για το The Witcher 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανακοινώθηκαν δύο expansions για το The Witcher 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg4.jpg[/NEWS_IMG] Η CD Projekt RED ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook δύο expansions για το επερχόμενο The Witcher 3: Wild Hunt, τα οποία θα προσθέσουν στο παιχνίδι πάνω από 30 ώρες gameplay.

Ο λόγος για τα Hearts of Stone και Blood and Wine. Το πρώτο πακέτο επέκτασης τοποθετεί τον Geralt στις περιοχές No Manʼs Land και Oxenfurt, ενώ το Blood and Wine θα περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια in-game περιοχή που ονομάζεται Toussaint. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το επίσημο site του τίτλου φαίνεται να είναι "off-line". Κάτι τέτοιο σημαίνει πως αμέσως μετά την ανακοίνωση έπεσαν τα τσιμέντα!

Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι το εν λόγω περιεχόμενο θα αποτελεί μέρος του Expansion Pass, με το πρώτο πακέτο επέκτασης (Hearts of Stone) να διατίθεται τον Οκτώβριο. Όσον αφορά στο Blood and Wine, η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ότι αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Σημειώνεται ότι και τα δύο expansions θα είναι διαθέσιμα για όλες τις εκδόσεις του τίτλου, δηλαδή σε PC, PS4 και Xbox One.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Expansion Pass του τίτλου είναι πλέον διαθέσιμο για προ-αγορά έναντι ?24.99. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φυσική έκδοση του The Witcher 3 για PCs θα είναι συμβατή μόνο με το Expansion Pass που διατίθεται μέσω του GOG.com.

[img_alt=Ανακοινώθηκαν δύο expansions για το The Witcher 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44344.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now