Recommended Posts

[NEWS_IMG=PC Shipments για το Q1 του 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε η αγορά των υπολογιστών, το περασμένο τρίμηνο του 2015.

Μιας και έχουμε μπει και επίσημα στο Q2 του 2015 όπου περιμένουμε πολλές και αξιόλογες αποκαλύψεις από μεγάλες εταιρείες στον χώρο των υπολογιστών, η IDC αποκάλυψε μερικά στατιστικά, για τις αποστολές (shipments) υπολογιστικών μονάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Χοντρικά, αξίζει να αναφερθεί πως ορισμένες εταιρείες είδαν μερική αύξηση από πέρυσι την ίδια εποχή, όμως αυτό δε βοήθησε τις συνολικές αποστολές οι οποίες κυμάνθηκαν κατά 6,7% κάτω από την ίδια εποχή (Q1 2014).

Όσον αφορά τους κορυφαίους κατασκευαστές σε πωλήσεις, βλέπουμε την Lenovo στην πρώτη θέση με 13,39 εκ. μονάδες, που αναλογεί στο 19,6% της συνολικής αγοράς, ενώ την ίδια στιγμή, η HP ακολουθεί με 12,99 εκ. μονάδες. Η Dell έρχεται στη τρίτη θέση με 9,2 εκ. μονάδες, ενώ στη τέταρτη και στη πέμπτη θέση εμφανίζονται οι Acer και η ASUS με 4,83 και 4,80 εκ. αντίστοιχα σύμφωνα και πάλι με την ανάλυση της International Data Corporation.

[img_alt=PC Shipments για το Q1 του 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44388.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

asus βλέπω η πολυ αγαπημένη σας gigabyte που είναι?

Μan, η Asus είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την Gigabyte. Μην συκρινεις ανόμοια πράγματα. Η MSI pushάρει τα laptops της από τους vendors των μητρικών πολύ.

Lenovo ακόμα με όσο ακούστηκαν ότι τα προγράμματά της με spy software κλπ μια χαρά φαίνεται. To yoga 3 είναι ο επόμενος στόχος μου το μόνο που με κρατάει είναι γιατί να χαλάσω τόσα λεφτά σε laptop αν από αυτό δεν βγάζω δουλειά οπότε να πω ότι μου τα ανταπέδωσε αυτά τα χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now