MetallicGR

Συνδρομητικό πακέτο θα λανσάρει το YouTube

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνδρομητικό πακέτο θα λανσάρει το YouTube]http://www.hwbox.gr/images/news_images/internet.jpg[/NEWS_IMG] Βοηθώντας έτσι τόσο τους content creators, όσο και την ίδια την υπηρεσία της Google.

Δεν πέρασαν αρκετές εβδομάδες, από τότε που πρωτακούστηκε πως η Google θα εισάγει στο YouTube μια συνδρομητική υπηρεσία για τα μέλη της, αφήνοντάς τα να παρακολουθούν περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, βοηθώντας όμως κάθε πλευρά, τόσο των δημιουργών περιεχομένου, όσο και την ίδια την υπηρεσία. Το πακέτο, το οποίο θα έρθει μετά το YouTube Music Key, επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Google, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τα διαθέσιμα πακέτα που θα περιλαμβάνει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ένας ακόμη λόγος που το YouTube προχωρά στην εν λόγω κίνηση είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με ισχυρισμούς υψηλά ιστάμενων στελεχών του, η υπηρεσία δεν επιφέρει τα κέρδη που επιζητά η Google.

[img_alt=Συνδρομητικό πακέτο θα λανσάρει το YouTube]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44399.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now