MetallicGR

Δείτε το πρώτο trailer του Deus Ex: Mankind Divided

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το πρώτο trailer του Deus Ex: Mankind Divided]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure3.jpg[/NEWS_IMG] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του επερχόμενου Deus Ex: Mankind Divided, το οποίο μας δίνει μία ιδέα από το τι αναμένεται να δούμε στο επόμενο μέρος της δημοφιλούς σειράς.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο (μέσα από τις σελίδες του Game Informer). Mπορείτε να απολαύσετε το βίντεο στη συνέχεια, όσο περιμένουμε την κυκλοφορία του Deus Ex: Mankind Divided σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τίτλος είναι πλέον διαθέσιμος για προ-αγορά (για την αγορά της Αμερικής) μέσα από τα Amazon, GameStop και Steam με τιμή στα $59.99. Σημειώνεται ότι για την ώρα δεν υπάρχει τιμή για την Ευρώπη. Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες εικόνες καθώς και τα box art για τις εκδόσεις σε PS4 και Xbox One. Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mankind Divided, το GameStop αναφέρει ότι το game αναμένεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Μπορεί η παραπάνω ημερομηνία να αποτελεί placeholder, ωστόσο αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο κατάστημα περιμένει τον τίτλο το επόμενο έτος. Τέλος, η ομάδα επιβεβαίωσε πως η έκδοση του νέου Deus Ex για PCs θα υποστηρίζει DirectX 12 καθώς και την real-time hair rendering τεχνολογία της AMD, TressFX.

[video=youtube;syywnSpIVok]

[img_alt=Δείτε το πρώτο trailer του Deus Ex: Mankind Divided]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44400.jpg[/img_alt]

[img_alt=Δείτε το πρώτο trailer του Deus Ex: Mankind Divided]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44401.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now