MetallicGR

AMD Catalyst 15.4 Beta Driver με υποστήριξη του GTA V

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Catalyst 15.4 Beta Driver με υποστήριξη του GTA V]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία λανσάρει έναν νέο beta driver ο οποίος φέρει την αρχική υποστήριξη για τον νέο τίτλο της Rockstar.

Το Grand Theft Auto 5 βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες διαθέσιμο στα καταστήματα και στο Steam και οι εταιρείες σχεδίασης καρτών γραφικών ξεκινούν να προσφέρουν την αρχική υποστήριξη για τον εν λόγω τίτλο. Επίσης, εκτός από το GTA V, η AMD προσθέτει και υποστήριξη για το πρότυπο FreeSync το οποίο λειτουργεί στα συμβατά monitor της αγοράς. Παράλληλα από την πρώτη μέρα βρίσκουμε Crossfire profiles για το παιχνίδι της Rockstar ενώ βελτιώσεις βλέπουμε παρατηρούμε στα Battlefield Hardline, Dying Light, Far Cry 4, Middle Earth: Shadow of Mordor και Sniper Elite V3.

Στο changelog αναφέρεται πως η AMD έχει λύσει ένα θέμα σχετικό με διαρροή μνήμης στο Battlefield 4 σε διάφορες Radeon GPUʼs. Τον 15.4 Beta μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

[img_alt=AMD Catalyst 15.4 Beta Driver με υποστήριξη του GTA V]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44411.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now