MetallicGR

Samsung: Υψηλή ζήτηση έχει το Galaxy S6 Edge

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: Υψηλή ζήτηση έχει το Galaxy S6 Edge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Με βάση τα λεγόμενα του WCCFTech το συγκεκριμένο smartphone της Samsung έχει φτάσει περί τις 300,000 προπαραγγελίες μόνο στην αγορά της Κορέας.

Μάλιστα, το Yonhap News αναφέρει πως οι πωλήσεις των Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge ήταν μεγαλύτερες απ' ότι περίμενε η γνωστή εταιρεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μικρή διαθεσιμότητα στην αγορά. Τα νέα Galaxy S6 ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην αγορά από την δημοφιλή εταιρεία Samsung τον περασμένο Μάρτιο στο σχετικό Unpacked event στην Βαρκελώνη και βασίζονται στον νέο επεξεργαστή Exynos που έχει αναπτυχθεί στα 14nm.

Παράλληλα η ζήτηση είναι αυξημένη κυρίως για το Edge μοντέλο με τις κυρτές γωνίες της οθόνης. Σύμφωνα με τον Guardian η εταιρεία παραδέχτηκε ότι η φύση της συσκευής είναι τέτοια που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κατασκευαστεί και έτσι θα η ζήτηση ίσως να μην ικανοποιηθεί, συνεχίζει στο σχετικό δημοσίευμα ο JK Shin του mobile τμήματος της Samsung.

[img_alt=Samsung: Υψηλή ζήτηση έχει το Galaxy S6 Edge]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44434.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now