mortisboy

Αποκλειστικό : AMD "Phenom II" Part Numbers ! !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/WRAPLEFT]Εδώ και μερικές ημέρες έχει βουήξει όλο το διαδύκτιο απο ειδήσεις και φήμες σχετικά με τους νέους AMD Phenom II οι οποίοι αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσουν στις 9 Ιανουαρίου του 2009 ! Έχουμε ακούσει για το φανταστικό τους overclockability εδω , για όλα τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2009 εδώ, ενώ τέλος, μόλις εχθές είδαμε για πρώτη φορά το AMD Dragon Logo εδώ !

Κανένας όμως δεν έχει πέι για τα part numbers και τα χαρακτηριστικά τους.

Οι δύο πρώτοι που θα εμφανιστούν τον Ιανουάριο θα είναι οι :

1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition με Part Number : HDZ940XCGIBOX ο οποίος θα έχει 125W TDP, θα μπάινει σε Socket AM2+, θα είναι χρονισμένος στα 3000MHz και θα έχει 8MB Cache.

2. AMD Phenom II X4 920 με Part Number : HDX920XCGIBOX ο οποίος θα είναι πάλι 125W TDP, θα μπάινει σε Socket AM2+, θα είναι χρονισμένος στα 2800MHz και θα έχει 8MB Cache.

Τις τιμές τους δεν μπορούμε ακόμα να τις ανακοινώσουμε, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο χαμηλές απο αυτές των αντίστοιχων Intel® Core i7 !

Stay HWBoxed for more

Link to comment
Share on other sites

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά... Ισως ειναι η πρώτη φορά που περιμένω πως και πώς να πιάσω στα χέρια μου εναν Deneb. Οσοι έχετε 790FX based μητρική, κάντε λίγο κράτει πριν τις σκοτώσετε γιατι ακούγεται οτι το γουστάρουν πολύ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now