MetallicGR

Microsoft: Επίσημη η σύναψη συνεργασίας με τη Cyanogen

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft: Επίσημη η σύναψη συνεργασίας με τη Cyanogen]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Cyanogen επισημοποίησε τα λεγόμενα περί συνεργασίας της με την Microsoft.

Η Cyanogen, γνωστή κυρίως από τις custom λειτουργικά συστήματα που αναπτύσσει για επιφανείς συσκευές της αγοράς, θα συνεργαστεί με την Microsoft. Η συνεργασία που περιφερόταν αρχικά ως φήμη στο διαδίκτυο επισημοποιείται και από τον CEO της Cyanogen Kirt McMaster ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία διότι θα μας επιτρέψει να φέρουμε νέες υπηρεσίες στους χρήστες φορητών συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο".

Η συμφωνία λέγεται ότι κόστισε στη Microsoft $70 εκ. και πως ένας από τους στόχους της είναι να πάρει ένα "κομμάτι" του Android από την Google. Λέγεται μάλιστα, ότι σε επερχόμενα Cyanogen OS, θα βρίσκονται προεγκατεστημένες διάφορες εφαρμογές της Microsoft όπως Bing, Skype, OneDrive, OneNote, Outlook και Microsoft Office κάτι που φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

[img_alt=Microsoft: Επίσημη η σύναψη συνεργασίας με τη Cyanogen]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44557.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

αν κατεβασεις cm 12.1 που εχω στο samsung tab2 το γραφει οταν τελειωνει η εγκατασταση:adoration:

και μου ειχε φανει περιεργο την πρωτη φορα που το ειδα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now