Jerry007

NOd32 vs KASPERSKY

Best Antivirus  

65 members have voted

  1. 1. Best Antivirus



Recommended Posts

Kaspersky εδω...

Παλιοτερα ειχα και NOD (2,7/3/4) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Απλα το αλλαξα για να δω και τι λεει το KAV.

Απο τα free δοκιμασε το Αvira Antivir.Tα σπαει.-

(το ΑVG ειναι gtp,για το Avast δεν ξερω).

Παντως απο resources πλεον τον ΝOD 4 τρωει τα ιδια με to ΚAV.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα το Kaspersky πριν κανα διμηνο κ εφαγε σουτ σχεδον αμεσως!! Μου βανηκε εξωφρενικα βαρυ!! Πιο πολυ κ απο Norton 360!Τωρα ομως εχω NOD και ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Και ελαφρυ και γρηγορο στο scan! ;)

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky πλεον... τελευταια βλεπω πολλα μηχανακια να ερχoνται γεματα ιους εννω φορουσαν avg η το avast.

Το νεο kaspersky φαινεται αρκετα ελαφρυ απο το παλιο...

Link to comment
Share on other sites

Χμ δηλαδή είστε ικανοποιημένοι με το Kaspersky.. Θα το δοκιμάσω στο laptop με ΧΡ (το 'χα χωρίς AV :D ) γιατί τελευταία μου κάνει κάτι κολπάκια..

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky με κλειστά τα μάτια...για τα άλλα όσα δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Ας δοκιμάσει κανείς το heaven virus pack στο nod, να δει τι θα πιάσει!

Link to comment
Share on other sites

Είχα για δύο μήνες στο pc το Kaspersky Internet Security 8 (2 trial)... Αρκετά αποτελεσματικό όσο αφορά του ιούς.

Ωστόσο, σε Vista 64 μου παρουσίασε πολύ σοβαρό και άλυτο (μέχρι στιγμής) πρόβλημα. Όταν έκανε full scan για ιούς, μετά από λίγη ώρα χρησιμοποιούσε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο το 99% της φυσικής μνήμης (4GB) του συστήματος, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ούτε το ποντίκι να κουνήσεις. Η μόνη λύση ήταν το reset. Είχε ανοιχτεί και ένα θέμα στα fora της Kaspersky.

Επίσης ναί μεν είναι πιο ελαφρύ από τις προγούμενες εκδόσεις, αλλά δεν πάυει να είναι απαιτητικό. Βγάζοντας το πριν λίγες μέρες, και βάζοντας το Avira, κατάλαβα μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν μπαίνει το pc στα windows.

Και μίας και ανέφερα το Avira, μου έκανε εντύπωση ότι βρήκε δύο trojan στο pc τα οποία το Kaspersky δεν είχε εντοπίσει.

Link to comment
Share on other sites

Ναι τα πάντα απενεργοποιημένα... Μόνο το kaspersky υπήρχε. Αλλά όπως είπα δεν ήταν μεμονωμένη περίπτωση, υπάρχει και σχετικό θέμα, στο επίσημο forum της kaspersky.

Link to comment
Share on other sites

Το είχα κάνει δυο τρεις φορές και μάλιστα κατεβάζοντας κάθε φορά την τελευταία έκδοση που είχαν στο site τους. Και μετά την απεγκατάσταση έτρεχα πάντα το ccleaner. Αποτέλεσμα μηδέν.

Πάντως σε ένα scan με το Avira δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ έχω έναν από αυτούς τους γνωστούς ιούς στο msn που στέλνουν διάφορα πράγματα όταν είσαι offline και δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ με ΤΙΠΟΤΑ ! :mad:

Τρέχω διαγνωστικό με τον Νόντα, τπτ. Τρέχω με το AVG, τπτ ... Man ! :mad: Please μην μου πείτε ότι θέλω Kaspersky, please :D

Link to comment
Share on other sites

ναι με μια αλλαγη στο pss λογικα θα πρεπει να εισαι ok!! Εμενα το Νod πεταει που κ που ενα μηνυμα να ελεγξει για ενα αρχειο ΑΚΑΙ, ΙΚΑΙ καπως ετσι :P αν υπαρχει κ μετα να προχωρησει σε καποια αλλη ενεργεια! Τι ειναι αυτο??? εκεινο το αρχειο ποθ ψαχνει λεει δν το εχω κ να το παρω απο microsoft!

Link to comment
Share on other sites

Από το Kaspersky που είχα χρησιμοποιήσει έναν καιρό......το avast μου φάνηκε καλύτερο(από θέμα απόδοσης δεν ξέρω, αλλά μου ήταν πιο προσιτό)....είχα πολλά προβλήματα με το Kaspersky....

Πλέον δεν έχω καθόλου antivirus και νομίζω είμαι 1000 φορές καλύτερα από το να είχα....:D

Link to comment
Share on other sites

Μιας και βγήκε το KIS10, είπα να το τιμήσω (δοκιμαστική έκδοση).

Οι πρώτες εντυπώσεις...κάκιστες!

Το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι ο χρόνος που απαιτείται για να φορτώσει η εφαρμογή όταν εκκινεί ο υπολογιστής, καθυστερόντας παράλληλα όλο το σύστημα... Σχεδόν δύο λεπτά (χωρίς υπερβολές) για να φορτώσει το εικονίδιο στην taskbar.

Το δεύτερο είναι ένα "κλασσικό" πλέον πρόβλημα. Η χρήση της μνήμης κατα τη διάρκεια του πρώτου (και τελευταίου) scan-αρίσματος, εκτοξεύτηκε στο 100%, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε το ποντίκι να κουνηθεί. Βέβαια από μία άποψη είναι φυσικό να μην λυθεί το πρόβλημα, αφού το μόνο που κάνουν είναι να κυνηγάνε τα σπασμένα κλειδιά.

Να σημειώσω πως άλλαξα σκληρούς, που ουσιαστικά σημαίνει ότι το KIS εγκαταστάθηκε σε φρεσκοφορμαρισμένο pc, οπότε κάποιο conflict με την προηγούμενη έκδοσή του ή κάποιο πρόβλημα του σκληρού αποκλείονται.

Εύγε λοιπόν στους Ρώσσους! :worship2:

Και ήθελα κιόλας να το αγοράσω. Ούτε σπασμένο δεν θα εγκατασταθεί.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως θα θέλατε να δοκιμάστε και το γερμανικό G Data Total Care 2010. Υπάρχει μάλιστα και ένα free beta testing version για όσους έχουν Win7 beta (check here). Όσο το έχω χρησιμοποιήσει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Για συγκριτικό μεταξύ των διαφόρων antivirus μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο http://www.tomsguide.com/us/2009-antivirus-test,review-1315.html.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί επιμένεις σε κάτι που δεν σου παρέχει κάτι ουσιώδες? Αντί για το KIS, βάλε το KAV και θα είσαι εντάξει. Εμένα μου έχει αφήσει τα καλύτερα, και ποτέ δεν έφτασε το pc στα όρια του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now