Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Fractal Design λανσάρει το Define S]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fractal.jpg[/NEWS_IMG] Νέο ηχομονωμένο midi κουτί λανσάρει η Fractal Design στην αγορά το οποίο προσφέρει ισορροπημένα επίπεδα θορύβου, ησυχίας και ευελιξίας.

Το νέο Define S ξεκινά μια νέα γραμμή στην οικογένεια προϊόντων "Define" και έχει ως κύριο στόχο τη μείωση του θορύβου που "βγαίνει" έξω στο περιβάλλον. Το κουτί έχει Midi χαρακτήρα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να δεχτεί μητρικές Mini-ITX, Micro-ATX και ATX με τις διαστάσεις του να μην ξεπερνούν τα 233 x 451 x 520mm και το βάρος του φτάνει τα 8.5 kg στη windowed έκδοση και τα 9.1 kg σε αυτή με το solid side panel.

Διαθέτει τα "γνωστά" 7 PCI Slots ενώ δε βλέπουμε κανένα 5.25" drive bay για την εγκατάσταση ODDs ή διάφορων controllers καθώς προσφέρει αρκετά διαφορετικό layout από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε αυτή τη κατηγορία προϊόντων. Επιπρόσθετα υποστηρίζει 3x εσωτερικούς 2.5/3.5" δίσκους/drives ενώ πίσω από τη μητρική βρίσκουμε δύο ατσάλινα SSD trays. Το Define S διαθέτει μεγάλο motherboard cutout για άνετη εγκατάσταση των ψυκτρών, ενώ η Fractal το συνοδεύει με δύο Fractal Design Dynamic GP14 140mm ανεμιστήρες. Τέλος, οι προτεινόμενη τιμή για το Define S ανέρχεται σε ?89.99.

[img_alt=Η Fractal Design λανσάρει το Define S]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44643.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η Fractal Design λανσάρει το Define S]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44644.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η Fractal Design λανσάρει το Define S]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44645.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now