MetallicGR

Φρέσκο gameplay video για το The Witcher 3: Wild Hunt

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φρέσκο gameplay video για το The Witcher 3: Wild Hunt]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα gameplay video για το The Witcher 3: Wild Hunt, υπενθυμίζοντας μας ότι απομένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας για την κυκλοφορία του τίτλου.

Αυτή τη φορά το παρακάτω υλικό προέρχεται από την έκδοση του game για τα PC, ενώ αποτελεί walkthrough για ένα από τα quests που περιλαμβάνονται στον πρόλογο του τίτλου. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το βίντεο περιέχει spoilers! Δείτε το λοιπόν με δική σας ευθύνη, όσο περιμένουμε την διάθεση του The Witcher 3: Wild Hunt σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 19 Μαΐου.

Ενημέρωση (13:05): Λίγο μετά από την κυκλοφορία του video, το Kotaku παρατήρησε ότι υπάρχει δυνατότητα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που δεν γίνεται να συμβεί σε καμία από τις εκδόσεις του τίτλου για τις κονσόλες. Η CD Projekt RED επιβεβαίωσε ότι το footage είναι από το PC Build. Στην συνέχεια η Microsoft προσέθεσε ένα disclaimer στην περιγραφή του video που αναφέρει ακριβώς αυτό. Σύμφωνα με την ίδια: "Αυτό δεν συνέβη σε κανέναν λόγο για να παραποιηθεί η παρουσίαση του τίτλου στο Xbox One. Έχουμε αλλάξει την περιγραφή για να ξεκαθαρίσουμε την πηγή και την πλατφόρμα του footage. Απολογούμαστε για οποιαδήποτε σύγχυση έχει δημιουργηθεί και ανυπομονούμε για την άφιξη του τίτλο τόσο στο Xbox One, όσο και στο PC στις 19 Μαΐου 2015".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now