MetallicGR

Facebook: Στα 1.44 δις οι συνολικοί χρήστες του

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Facebook: Στα 1.44 δις οι συνολικοί χρήστες του]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Ο κυρίαρχος των κοινωνικών δικτύων αποκάλυψε μερικά στοιχεία για τους χρήστες του για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου.

Η δημοφιλής υπηρεσία Facebook αποκάλυψε τα δημοσιονομικά στοιχεία (στα οποία έπεσε για λίγο "έξω") για το Q1 2015 μαζί με μερικά στατιστικά των χρηστών. Συγκεκριμένα, από το Facebook "διέρχονται" καθημερινά 1.44 δις άνθρωποι από τους οποίους το 1.25 δις συνδέεται από φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets μια αύξηση που αναλογεί σε 24% από χρόνο σε χρόνο. Οι χρήστες που έχουν σαν καθημερινό "στέκι" το Facebook αγγίζουν τα 936 εκατομμύρια και από αυτούς τα 798 εκ. είναι σε mobile πλατφόρμες, αύξηση που μετριέται σε 17% και 31% αντίστοιχα.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες αριθμοί όπως αυτοί των χρηστών της υπηρεσίας WhatsApp που φτάνουν τα 800 εκατομμύρια κάθε μήνα. Σημειώνεται επίσης, το Facebook "σερβίρει" περίπου 4 δις βίντεο την ημέρα, ενώ από τον Messenger αποστέλλονται καθημερινά περί τα 45 δις μηνύματα.

[img_alt=Facebook: Στα 1.44 δις οι συνολικοί χρήστες του]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44768.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now