MetallicGR

Πρώτο κανονικό trailer για το CoD: Black Ops III

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρώτο κανονικό trailer για το CoD: Black Ops III]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG] Όπως είχε υποσχεθεί η Activision, αποκαλύφθηκε, με το πρώτο κανονικό trailer, το Call Of Duty: Black Ops III και μαζί του και αρκετές ακόμη πληροφορίες.

Πριν δείτε το trailer λοιπόν, σημειώνουμε ότι το Black Ops III συνεχίζει από το σημείο στο οποίο τελειώνει το Call of Duty: Black Ops II, με το κοντινό μέλλον να σημαίνει ενισχυμένους στρατιώτες με μηχανικά μέρη. Το campaign θα υποστηρίζει τη συμμετοχή έως και 4 παικτών με ελευθερία για το πότε και σε ποιο επίπεδο. Με λίγα λόγια κάποιος μπορεί να πάει με τη μία στο τέλος του campaign εφόσον το επιθυμεί. Οι πολλαπλές οδοί στην ιστορία αποτελούν παρελθόν, πράγμα μάλλον λογικό δεδομένου του co-op. Τα επίπεδα του παιχνιδιού θα είναι πιο ανοιχτά ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ενώ ο παίκτης θα μπορεί να τροποποιήσει τους χαρακτήρες που χρησιμοποιεί στο campaign. Στο multiplayer τα πράγματα αλλάζουν χάρη στο νέο σύστημα κίνησης που ανέπτυξε η Treyarch, οι παίκτες θα μπορούν να τρέξουν και πάνω σε τοίχους, ενώ το power slide αντικαθιστά το dive to prone από το Black Ops II.

Επιπλέον εισάγεται και υποβρύχια μάχη στην εξίσωση. Αυτήν τη φορά υπάρχουν Specialists, δηλαδή 9 διαφορετικοί στρατιώτες που μπορούν να εξελιχθούν ανεξάρτητα. Ουσιαστικά είναι το ανάλογο των character classes και ο καθένας έχει το δικό του όπλο και ability, τα οποία και μπορεί να επιλέξει πριν τη μάχη. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο για μικρό χρονικό διάστημα εφόσον γεμίσει ο κατάλληλος μετρητής. Από τους 9 ρόλους αποκαλύφθηκαν οι 4: Ruin (μπήγει καρφιά στο έδαφος για are of effect damage), Seraph (με πρόσβαση σε πανίσχυρο περίστροφο), Outrider (για τους λάτρεις του τόξου) και Reaper (ρομπότ που μπορεί να χρησιμοποιεί mini-gun για μικρό χρονικό διάστημα). Τροποποιήσεις γίνονται και στα όπλα μέσω του εργαλείου Gunsmith, όπου οι παίκτες επιλέγουν σκόπευτρο και 5 attachments, ενώ μπορούν πάντα να σχεδιάσουν τα δικά του εμβλήματα και παραλλαγές. Επιστρέφουν και τα zombies με το σχετικό mode να έχει το δικό του σύστημα προόδου με XP. Ισχύει πως όσοι προπαραγγείλουν θα έχουν πρόσβαση στην beta για την οποία δεν προέκυψαν συγκεκριμένα στοιχεία. Ο τίτλος ανακοινώθηκε για PC, PS4 και Xbox One, οπότε μάλλον είναι ώρα να αποχαιρετίσετε (πάλι) την προηγούμενη γενιά. Η έκδοση για PC υποστηρίζει κανονικά και 4K, ενώ η Activision δημοσίευσε και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε πόρους συστήματος.

Για να ξέρετε τι σας περιμένει λοιπόν, δείτε τη σχετική λίστα:

- Λειτουργικό: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

- Επεξεργαστής: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz

- Μνήμη: 6 GB RAM

- Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 470 @ 1GB / ATI Radeon HD 6970 @ 1GB

- DirectX: Version 11

- Network: Broadband Internet connection

- Κάρτα ήχου: DirectX Compatible

Α, και ώρα για το trailer:

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ESwS9yIpdEg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now