MetallicGR

Teaser των δυνατοτήτων του νέου LG G4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Teaser των δυνατοτήτων του νέου LG G4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Στο κανάλι LGMobile KR εμφανίστηκαν μερικά νέα βίντεο που κάνουν επίδειξη ορισμένων χαρακτηριστικών του νέου G4 της LG.

Όντας μερικές μέρες μακριά από την επίσημη αποκάλυψη του νέου G4 flagship smartphone της LG, η εταιρεία έχει αναρτήσει στο YouTube μερικά teaser videos τα οποία αναφέρονται στην οθόνη αλλά και στην κάμερα της συσκευής. Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών, Quantum IPS με ανάλυση 2560x1440 pixels και το κύριο χαρακτηριστικό που γίνεται γνωστό, είναι η πιστότητα των χρωμάτων κυρίως λόγω της τεχνολογίας IPS.

Η κάμερα έχει f/1.8 φακό 5 στοιχείων για ποιοτικές φωτογραφήσεις και ήδη λέγεται ότι θα προσφέρει την πιο κορυφαία ποιότητα σε όλη την αγορά. Επίσης, φήμες αναφέρουν και μερικά άλλα στοιχεία για την επερχόμενη συσκευή της LG. Συγκεκριμένα, λέγεται πως θα εμφανιστεί και dual-SIM έκδοση στην αγορά της Κορέας, ενώ παρόμοιες φήμες κάνουν λόγο για την τιμή, η οποία θα κυμαίνεται αρκετά πάνω από τα Galaxy S6 και S6 Edge.

[img_alt=Teaser των δυνατοτήτων του νέου LG G4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44850.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now