MetallicGR

Πληροφορίες για τις νέες ευέλικτες οθόνες AMOLED της Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληροφορίες για τις νέες ευέλικτες οθόνες AMOLED της Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Αν και μέρος της εν λόγω τεχνολογίας βρίσκεται ήδη στα Galaxy S6 και S6 Edge, η Samsung αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τις ευέλικτες οθόνες AMOLED.

Οι AMOLED οθόνες του μέλλοντος θα είναι ευέλικτες και θα έχουν πάχος μικρότερο από 1mm. Ο βαθμός της ευελιξίας τους αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από ότι μια ανθρώπινη τρίχα κάτι που ακούγεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό και θα οδηγήσει στη δημιουργία κινητών τηλεφώνων και συσκευών που θα μπορούν όχι μόνο να λυγίσουν, αλλά και να διπλωθούν για να χωρέσουν σε μια τσέπη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά μερικά specs όπως η ανάλυση των 2560x1440 pixels αλλά και η διαγώνιος, η οποία θα φτάνει τις 5,1 ίντσες, με 557 PPI και περίπου 100% κάλυψη του Adobe RGB το οποίο γενικά είναι πιο "πλατύ" από το standard sRGB. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως ευελπιστούμε να μάθουμε μέσα στους ερχόμενους μήνες.

[img_alt=Πληροφορίες για τις νέες ευέλικτες οθόνες AMOLED της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44851.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now