MetallicGR

Η AMD R9 390X θα έχει αρκετά κοντό PCB σύμφωνα με φήμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD R9 390X θα έχει αρκετά κοντό PCB σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Πηγές θέλουν τη κάρτα να έχει μήκος όσο μια "τυπική mainstream κάρτα γραφικών".

Το Fudzilla για μια ακόμη φορά teas-άρει του αναγνώστες λέγοντας πως η επερχόμενη GPU της AMD θα έχει σχετικά μικρό μήκος και αυτό λόγω των νέων μνημών. Όλοι οι πυρήνες που υπάρχουν σε μια κάρτα γραφικών, τοποθετούνται σε ένα κομμάτι πυριτίου που ονομάζεται interposer (μεσολαβητής) και περικυκλώνεται από τα RAM chips, στη παρούσα φάση τα HBM1. Σε αντίθεση με τα GDDR5 όπου η πυκνότητά τους είναι σχετικά μικρή και "planar", οι HBM1 (και οι επόμενες HBM2) έχουν stackable χαρακτήρα και έτσι δε χρειάζονται μεγάλο εμβαδόν για να τοποθετηθούν επάνω στο PCB.

Οι Fiji XT σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δε θα αποκαλυφθούν στην Computex αλλά πιθανότατα στη E3 στο Los Angeles, ενώ υπάρχουν φήμες που μιλούν και για την ειδική έκδοση (Fiji VR ) για VR όπως τα HTC Re Vive και Oculus που θα έρχονται με σχετικά γυαλιά.

[img_alt=Η AMD R9 390X θα έχει αρκετά κοντό PCB σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45030.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now