MetallicGR

Φήμες για το hardware που θα φέρει το Surface Pro 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες για το hardware που θα φέρει το Surface Pro 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Πληροφορίες για το hardware της επόμενης έκδοσης του Surface Pro 4 Tablet έρχονται στην επιφάνεια από Κινέζικο site.

Η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει τη νέα έκδοση του Surface Pro tablet της και σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός Κινέζικου website θα έρχεται με Broadwell επεξεργαστή της Intel, όμως όχι τον Core M ενώ θα έχει fanless σχεδίαση. Σε αυτό το σημείο θα αναφέρουμε ότι οι U-series Broadwell επεξεργαστές της Intel εκλύουν περισσότερη θερμότητα σε σχέση με τους M οπότε ένα ικανό σύστημα ψύξης είναι απαραίτητο για την διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα και η Microsoft σκέφτεται να λύσει το εν λόγω θέμα, ανοίγοντας τρύπες στα πλαϊνά του tablet.

Η οθόνη του Surface Pro 4 θα είναι 2160 x 1440 pixels και θα έχει διαγώνιο 12 ίντσες ενώ συνολικά θα έχουμε να κάνουμε με μια πιο λεπτή συσκευή η οποία θα φοράει Windows 10. Τέλος, το Surface Pro 4 αναμένεται να εμφανιστεί στην αγορά στα μέσα του έτους και δε θα εκπλαγούμε αν το δούμε και στην επερχόμενη Computex.

[img_alt=Νέο Chromebox σύστημα λανσάρει η Lenovo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45036.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now