MetallicGR

Διαθέσιμη και η Windows 10 Insider Preview 10074

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διαθέσιμη και η Windows 10 Insider Preview 10074]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Αλλαγή ονομασίας και περισσότερα features συνοδεύουν την κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα έκδοση.

Νέα build δίνεται δωρεάν στους χρήστες των Windows 10 Technical Preview και συγκεκριμένα στο Slow ring πράγμα που σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά σταθερή έκδοση χωρίς bugs και προβλήματα. Η Micrsoft έχει λύσει απ' ότι φαίνεται ως ένα σημείο το πρόβλημα των DPI που ταλανίζουν τους χρήστες με οθόνες υψηλής ανάλυσης και ιντσών και πλέον, τα κύρια σημεία του UI του OS θα μπορούν να κλιμακώνονται ανάλογα με την ανάλυση πιο εύκολα απ' ότι στις παλιότερες εκδόσεις, ένα πρόβλημα που εντείνεται στο Surface Pro 3.

Άλλες αλλαγές αφορούν το start menu και το εφέ που έχει όταν ενεργοποιείται, ενώ αλλαγές έχει υποστεί και το χαρακτηριστικό Continuum το οποίο καλείται να μετατρέψει το UI ενός smartphone σε Desktop UI, κάτι αρκετά χρήσιμο εάν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να το συνδέσετε με την τηλεόραση ή το monitor σας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το αρχικό άρθρο στο Blog της Microsoft έχει "πέσει", όμως η build διατίθεται κανονικά από το Update.

[img_alt=Διαθέσιμη και η Windows 10 Insider Preview 10074]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45114.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now