MetallicGR

Sony: Ξανά κέρδη και ξανά πολλά πωληθέντα PS4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sony: Ξανά κέρδη και ξανά πολλά πωληθέντα PS4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Η Sony ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2014 μαζί με λίγο πιο αναλυτικές πληροφορίες για το τελευταίο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Η εταιρία κατέγραψε μεν απώλειες 126 δις γιεν (συνολικά), όμως το Games and Network Service division έφερε τις απαραίτητες ισορροπίες αλλάζοντας το πρόσημο για τη Sony και φέρνοντάς λειτουργικά κέρδη ύψους 48,1 δις γιεν για το συγκεκριμένο τμήμα. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2014 η Sony πούλησε 17,9 εκατομμύρια οικιακές κονσόλες (14,8 εκατομμύρια εξ αυτών ήταν μόνο PS4) και 3,3 εκατομμύρια φορητές κονσόλες.

Το software έφερε στα ταμεία της Sony 460 δις γιεν με τα συνολικά κέρδη του ομίλου να αγγίζουν τα 351 δις γιεν. Και τα δυο νούμερα είναι σημαντικά υψηλότερα από τα αντίστοιχα του προηγούμενου οικονομικού έτους. Το Games and Network Service θεωρείται από τη Sony σημαντικό κομμάτι της κερδοφορίας της εταιρίας, η οποία ελπίζει να “βγάλει” άλλα 40 δις γιεν από το PlayStation brand τον επόμενο χρόνο.

[img_alt=Sony: Ξανά κέρδη και ξανά πολλά πωληθέντα PS4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45125.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now