MetallicGR

Τα επίσημα system specs για το Wolfenstein: The Old Blood

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα επίσημα system specs για το Wolfenstein: The Old Blood]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Αρκετά απαιτητικό θα είναι το Wolfenstein: The Old Blood το οποίο κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου.

Όσοι προτιμήσουν την έκδοση του επερχόμενου shooter Wolfenstein: The Old Blood για PC, σίγουρα θα θέλουν να ελέγξουν εάν το σύστημά τους είναι ικανό να το "τρέξει" ικανοποιητικά, με βάση τις απαιτήσεις του τίτλου. Έτσι λοιπόν η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα τα σχετικά Minimum και Recommended Specifications. Δείτε τα στη συνέχεια, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το Wolfenstein: The Old Blood έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500 or AMD FX-8320

Μνήμη: 4GB RAM

Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 560 ή AMD Radeon 6870 με 1GB VRAM

Σκληρός δίσκος: 38 GB

Προτεινόμενη σύνθεση:

Επεξεργαστής: Intel Core i7 ή AMD FX-8350

Μνήμη: 8GB RAM

Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 660 ή AMD Radeon R9 280 με 3GB VRAM

Σκληρός δίσκος: 38 GB

[img_alt=Τα επίσημα system specs για το Wolfenstein: The Old Blood]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45131.png[/img_alt]

[img_alt=Τα επίσημα system specs για το Wolfenstein: The Old Blood]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45184.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το προηγούμενο wolfenstein το κατα ευχαριστήθηκα, το μονο μελανό σημείο ειναι η μηχανή γραφικών Idtech 5 που ταλανίζεται απο το γνωστό θέμα με τα popup textures. Να δουμε τι θα λέει και το νεο επεισόδιο.

Link to comment
Share on other sites

...θα διαφωνήσω, το τελευταίο ήταν καταπληκτικό και όσο προχωρούσες γινόταν ακόμα και καλύτερο. Pure fan, "shoot first, ask questions later" που λένε και τα Αμερικανάκια.

Link to comment
Share on other sites

Το καινουριο εχει το ιδιο θεμα με τα textures λιγο πολυ. Ειναι ωραιο , σιγουρα δεν ειναι οπως το προηγουμενο , αλλα για την τιμη του ειναι σουπερ! Δε το βλεπω να κωλωνει παντως στο pc μου (δεν εχω δα και κανα σουπερ pc). Χωρις Antialising ενεργο , παει μια χαρα με ακατεβατα 60fps και ολα στο high 1080p. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια παντως και συμφωνω με τον προλαλησαντα 100%.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις το τερμάτισα... Παιχνιδάρα αλλά όχι καλύτερο απο το new order.

Βασικά είναι αρκετά μικρό σαν expansion και prequel του new order.

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,πολύ πιστολίδι όπως τα παλιά doom,wolfenstein, γουστάρω γιατί βαρέθηκα τα σενάρια και τις πολλές στρατηγικές στα fps ενώ εδώ έχει φρενήρη δράση non stop, φυσικά μπορείς να πας και stealth αλλά αυτά είναι για τους i5.

Δοκιμάστε το είναι pure fun το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό όπως και το new order.

Link to comment
Share on other sites

Σε κανει να θες παραπανω...Παροτι εχει αυτη την λιγο γερασμενη κατα τη γνωμη μου μηχανη γραφικων (και με καμποσα glitcheS) ,θες να παιξεις κι αλλο ρε γμτ γιατι σε κερδιζει αυτο το oldschoolιστικο gameplay!

We want more!

We want more!

Can I play Daddy?

:suck:

Link to comment
Share on other sites

Έχω πανω απο 50+ παιχνίδια εγκατεστημένα στο pc, άλλα δεν τα ξεκίνησα καθόλου και άλλα τα άφησα στη μέση. Τα 2 τελευταια wolfenstein με ώθησαν να να πάω μέχρι τελους. Ναι είναι αυτό το old school που είναι πολύ διασκεδαστικο. Αυτό δεν είναι ρε γμτ το όλο θέμα? Να παίζεις και να διασκεδάσεις?

Ειδικα το σημείο που σε γυρναει πίσω στο πρωτο wolf είναι όλα τα λεφτά, και στο new order σε πήγαινε στο παλιό doom.

:P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now