MetallicGR

Τα specs του Xiaomi Mi5 διαρρέουν

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα specs του Xiaomi Mi5 διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39280.jpg[/NEWS_IMG] High end χαρακτηριστικά συνοδεύουν την επερχόμενη συσκευή της Xiaomi.

Σύμφωνα με ένα Κινέζικο blog μικρής "εμβέλειας" το Mi5 της Xiaomi θα εφοδιάζεται με οθόνη Quad HD 5,2 ιντσών και έρχεται αντιμέτωπο με το Galaxy S6 της Samsung. Επιπρόσθετα, το smartphone που θα στολίζει το lineup της γνωστής Κινέζικης εταιρείας. Στο Weibo λέγεται ότι το Mi5 θα έρχεται με 3GB ή 4GB RAM, αισθητήρα 16 megapixel και μπαταρία 3000mAh, ενώ οι φήμες δείχνουν και προς τον Snapdragon 810 επεξεργαστή της Qualcomm. Το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει στο εσωτερικό, πιθανότατα θα είναι MIUI OS βασισμένο στο Android 5 Lollipop της Google.

Ακόμη βέβαια δεν γνωρίζουμε το πότε θα δούμε την εν λόγω συσκευή στην αγορά, μιας και το Mi4 εμφανίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, όμως δεδομένων των χαρακτηριστικών που βλέπουμε, η αποκάλυψή του και η διάθεσή του στην αγορά, ίσως βρίσκονται κοντά.

[img_alt=Τα specs του Xiaomi Mi5 διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45188.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γουστάρω ελάχιστο frame. Βέβαια, με χαλάει ότι στα πλάγια είναι πολύ μικρό ενώ πάνω-κάτω και ειδικά πάνω φαίνεται/είναι μεγάλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now