MetallicGR

Η Samsung στην κορυφή των smartphone makers

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung στην κορυφή των smartphone makers]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Οι πωλήσεις των smartphones ξεπέρασαν αυτές της Apple σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Συγκεκριμένα η Κορεάτικη εταιρεία απέστειλε στην αγορά 83.2 εκ. smartphones το πρώτο τρίμηνο του 2015, αφήνοντας την Apple στη δεύτερη θέση με 61.2 εκ αποστολές. Από την άλλη, Lenovo/Motorola και Huawei "τερμάτισαν" στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα με 18.8 και 17.3 εκ. αποστολές smartphones. Παρόλο που η Samsung πήρε τον θρόνο από την Apple κατακτώντας το 24.1% της συνολικής αγοράς, σημείωσε μειωμένες αποστολές σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι τα έσοδα που είχε η Samsung (αυτά που ευθύνονται για την αύξηση των αποστολών) οφείλονται στις low end συσκευές όπως τα Galaxy της σειράς A, E και J κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις πωλήσεις της Apple, η οποία έχει μόνο high end συσκευές. Τέλος, η Samsung ετοιμάζει και νέο refresh στα low end smartphones αργότερα μέσα στο έτος.

[img_alt=Η Samsung στην κορυφή των smartphone makers]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45185.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now