MetallicGR

Εντυπωσιακό DirectX 12 demo από την Square Enix

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εντυπωσιακό DirectX 12 demo από την Square Enix]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Δείχνει τις δυνατότητες που έχουν οι σύγχρονες GPUs με τη χρήση του νέου DirectX 12 της Microsoft.

Οι Square Enix, Microsoft και Nvidia παρουσίασαν κατά τη διάρκεια του Build 2015 ένα εντυπωσιακό tech demo που δημιουργήθηκε με το DirectX 12 και το Nvidia GameWorks Effects Studio, ενώ «τρέχει» σε ένα super-high-end PC με τέσσερις κάρτες γραφικών GTX Titan X. Το Witch Chapter 0 [cry], όπως ονομάζεται το εν λόγω demo, παρουσιάζει ένα εκπληκτικό επίπεδο πιστότητας, με textures ανάλυσης 8Κ και με πάνω από 63 εκ. πολύγωνα για την απεικόνιση του χαρακτήρα (6 έως 12 φορές περισσότερα από ό,τι μπορεί να εμφανίσει το DirectX 11) το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Τώρα, όσον αφορά το... “Final Fantasy 15” που βλέπετε και στον τίτλο του βίντεο, ίσως η Square Enix να μας κλείνει το μάτι. Μη ξεχνάτε έχουμε και Ε3 2015 μπροστά μας. Δείτε περισσότερα μέσα από τον παρακάτω player.

<iframe width="650" height="366" src="https://www.youtube.com/embed/e1mwhdYZvSE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now