MetallicGR

Η Valve δίνει το ban hammer στους developers

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Valve δίνει το ban hammer στους developers]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam1.jpg[/NEWS_IMG] Οι οποίοι πλέον θα μπορούν να αντιμετωπίζουν όσους ενοχλητικούς και άτιμους παίκτες αμαυρώνουν το gameplay του εκάστοτε game.

Η Valve ανακοίνωσε την εφαρμογή Game Ban από τους game developers, με την ελπίδα πως έτσι θα εμπλακούν περισσότερο οι τελευταίοι στη διαδικασία αστυνόμευσης, θα αλλάξει χέρια η ευθύνη αλλά και πως θα φτάσουμε σε καλύτερη αντιμετώπιση των τοξικών και λοιπών ενοχλητικών ή άτιμων παικτών. Αυτό που αλλάζει λοιπόν είναι πως κάθε developer μπορεί να χρησιμοποιεί τα δικά του συστήματα και κριτήρια για να καθορίζει και να εντοπίζει τους όχι και τόσο κόσμιους παίκτες και ύστερα να ζητά από την Valve να εφαρμόσει Game Ban στους αντίστοιχους λογαριασμούς, εμποδίζοντας έτσι τον παίκτη να έχει πρόσβαση στο Α ή το Β συγκεκριμένο παιχνίδι που λειτουργεί μέσω Steam.

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία Steam αποποιείται κάθε σχετικής ευθύνης λοιπόν, αφού η απόφαση περνά πλέον σε χέρια άλλου. Κάθε ένσταση λοιπόν θα κατευθύνεται προς την ομάδα ανάπτυξης. Ωστόσο η εταιρεία πιστεύει (και ελπίζει) πως ο κάθε developer είναι σε καλύτερη θέση να κατανοεί και να αστυνομεύει την κοινότητα του παιχνιδιού του.

[img_alt=Η Valve δίνει το ban hammer στους developers ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture45252.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now