MetallicGR

Το τελευταίο GTA V PC Patch απενεργοποιεί ορισμένα mods

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το τελευταίο GTA V PC Patch απενεργοποιεί ορισμένα mods]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η Rockstar φαίνεται πως "χαλάει" την εγκατάσταση μερικών Mods που έχουν βγει πρόσφατα για το Grand Theft Auto V.

Η έκδοση του Grand Theft Auto V για προσωπικούς υπολογιστές κέντρισε το ενδιαφέρον όλων όχι τόσο για τα άπιαστα γραφικά και τις σχετικές τεχνολογίες που ομορφαίνουν την τελική εικόνα του παιχνιδιού, αλλά για την ενεργή κοινότητα που δημιουργεί δεκάδες mods τα οποία αυξάνουν σε σημαντικό βαθμό το συνολικό gameplay του τίτλου. Με το τελευταίο της PC Patch, η Rockstar σύμφωνα με αναφορές παικτών, έχει προχωρήσει σε απενεργοποίηση μερικών mods (ακόμα και στο single player), ενώ στο GTA Online το στούντιο ανάπτυξης φαίνεται να ban-άρει χρήστες που χρησιμοποιούν exploits, trainers και cheats, αμαυρώνοντας το gameplay.

Όμως το ίδιο πράγμα κάνει και σε "άκακα" mods, όπως αυτό που ρυθμίζει το Field of View (FOV), δυσαρεστώντας αρκετούς χρήστες.

[img_alt=Το τελευταίο GTA V PC Patch απενεργοποιεί ορισμένα mods]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture45251.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now