MetallicGR

Φήμη: Η Fiji GPU θα ανακοινωθεί στην E3 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη: Η Fiji GPU θα ανακοινωθεί στην E3 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Η έκθεση gaming E3 ενδέχεται να κρύβει εκπλήξεις από την AMD καθώς εκεί αναμένεται να εμφανιστεί η νέα κάρτα με κωδική ονομασία Fiji.

Συγκεκριμένα στο επίσημο πρόγραμμα του event αναρτήθηκαν οι πληροφορίες που βλέπετε στην δεύτερη εικόνα και αναφέρονται στην κάρτα γραφικών Fiji της AMD, η οποία θα είναι γη πρώτη GPU στον κόσμο που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία HBM 2,5D και θα αντικαταστήσει την μνήμη GDDR5 η οποία μας συνοδεύει για αρκετά χρόνια.

Το πρόγραμμα επεξεργάστηκε γρήγορα από τους υπεύθυνους και οι εν λόγω πληροφορίες αφαιρέθηκαν κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η κάρτα θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gaming E3 που θα λάβει χώρα στο Los Angeles από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου.

[img_alt=Φήμη: Η Fiji GPU θα ανακοινωθεί στην E3 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture45313.jpg[/img_alt]

[img_alt=Φήμη: Η Fiji GPU θα ανακοινωθεί στην E3 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture45314.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Λογικό. Θέλει να κάνει launch μόνη της η AMD. Άκουσα ότι οι κάρτες δεν είναι ακόμα έτοιμες αλλά νομίζω απλά η 980ti είναι καλύτερη και δεν θέλουν να ρισκάρουν :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now