Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε PC, Xbox One και PlayStation 4 το Caffeine]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure1.jpg[/NEWS_IMG] Ένα αρκετά πρωτότυπο παιχνίδι από τον Dylan Browne με φόντο την... καφεΐνη!

Για πολλούς η καφεΐνη λειτουργεί όπως η βενζίνη στα αυτοκίνητα. Αποτελεί κινητήρια δύναμη και σχεδόν κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα συμβεί εάν αυτή εκλείψει από τη Γη. Όμως ο Dylan Browne, ανήκοντας προφανώς στην κατηγορία όσων δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη συγκεκριμένη ουσία, εμπνεύστηκε το Caffeine, ένα psychological puzzle horror adventure που διαδραματίζεται σε ένα διαστημόπλοιο, χαμένο κάπου στο διάστημα. Αποστολή του ήταν οι ανασκαφές σε διάφορους πλανήτες προς αναζήτηση καφεΐνης, μιας και αυτή δεν υπάρχει πλέον στη Γη. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στο αχανές διαστημόπλοιο και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στο σπίτι τους. Το Caffeine πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC, Xbox One και PlayStation 4. Μέσω του παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DQFPnVbhKBo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now