MetallicGR

Νέες κάρτες μνήμης υψηλής χωρητικότητας από την Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέες κάρτες μνήμης υψηλής χωρητικότητας από την Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Οι PRO Plus και οι EVO Plus διατίθενται σε διάφορα SD και microSD form factors για όλους τους τύπους συσκευών.

Η νέα σειρά στοχεύει κυρίως στους απλούς χρήστες οι οποίοι θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των σύγχρονων συσκευών τους που μπορούν πλέον να καταγράψουν βίντεο 4K με όγκο πολλαπλάσιων GByte. Η σειρά PRO Plus έρχεται σε χωρητικότητες 64GB και 32GB με την πρώτη να μπορεί να εγγράψει 110 λεπτά 4K UHD, 490 λεπτά Full HD βίντεο με ταχύτητες ανάγνωσης εγγραφής 95MB/s και 90 MB/s αντίστοιχα. Οι EVO Plus κάρτες της Samsung έρχονται σε χωρητικότητες έως 128GB και υποστηρίζουν τα πρότυπα UHS-I Speed Class 1 (U1) και Class 10 ενώ οι ταχύτητες που αναφέρει η Samsung περιορίζονται στα 80MB/s και 20MB/s για ανάγνωση και εγγραφή.

Η εταιρεία θα λανσάρει τις δύο νέες σειρές SD και microSD για smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές και διάφορα άλλα περιφερειακά και θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στον μήνα στη αγορά της Ευρώπης.

[img_alt=Νέες κάρτες μνήμης υψηλής χωρητικότητας από την Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45407.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now